***
Viimeisin teksti ja kuvat näkyvät blogissa aina ensimmäisenä. Jos haluat seurata blogia aikajärjestyksessä, klikkaa sivulinkkejä blogin oikeassa laidassa. Kun klikkaat kuvaa, näet sen normaalikoossa (1024 x 768).

lauantai 20. kesäkuuta 2009

19.6. Chucuito

Chucuitoon menee Punosta vain pikkubusseja, joiden lähtöpaikkaa saikin etsiä. Busseilla ei ole aikataulua, vaan ne lähtevät, kun autossa on tarpeeksi matkustajia. Kun kysyin hintaa, en ollut uskoa korviani: yksi sol eli n. 22 senttiä lähes kolmenkymmenen kilometrin matkasta.

Perillä menin heti katsomaan sitä hedelmällisyyden temppeliä. Oli kyllä tosi vaatimaton rakennelma, pieni kivillä aidattu alue, jonka sisällä tököttämässä muutamia kivipeniksiä. Jatkoin siis keskusaukiolle ja siellä oli jo mielenkiintoisempaa nähtävää: puiston puut oli leikattu tavattoman taitavasti vaikka mihin muotoihin. Ravintolassa söin paistettua kalaa, mutta en kyllä jaksanut syödä annoksesta kuin kolmanneksen. Ruoka + fantapullo teki n. kaksi euroa. Sitten bussilla takaisin Punoon ja hotelliin – toteamaan että puhelin on hävinnyt.


Chucuiton katuja

Hedelmällisyyden temppeli sisältä.

Hedelmällisyyden temppeli ulkoa.

Cucuiton iglesia eli kirkko

Keskusaukio.

Puutarhataidetta.

Pystyisikö tähän Saksikäsi-Edwarkaan?

Aika hauskoja.

Miten lie tehty.

"Keskentekoinen" talo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti