***
Viimeisin teksti ja kuvat näkyvät blogissa aina ensimmäisenä. Jos haluat seurata blogia aikajärjestyksessä, klikkaa sivulinkkejä blogin oikeassa laidassa. Kun klikkaat kuvaa, näet sen normaalikoossa (1024 x 768).

maanantai 15. kesäkuuta 2009

14.6. Lento Nazcan linjoille

Arequipassa jo ollaan, mutta kerronpa tässä vielä eilisen tapahtumia. Eli NC Tours nimisestä yhtiöstä menin varaamaan lennon Nazcan linjojen yli. Nehän ovat intiaanien aavikolle piirtämiä luotisuoria viivoja, kuin lentokentän kiitoratoja. Lisäksi on erilaisia eläinhahmoja; yhteistä kaikille on se, ettei niitä pysty hahmottamaan maasta, vaan vasta korkealta ilmasta. Villeimmät teoriat väittävät, että ne on tehty ufojen laskutumispaikoiksi ja jotkut ovat näkevinään jossain hahmossa ilmiselvän astronautin. Mutta eiköhän ne ole tehty vain jumalten katseltaviksi.

Pikkubussi vei meitä porukallisen Maria Reichin kentälle, josta koneet lähtevät. Otin lennon Aero Condorilta, joka on tunnetuin ja luotettavin firma. Mutta näköjään lennättäjiä on pilvin pimein. 30 – 40 min. lento kuuden hengen koneella ja kuljetukset kentälle ja takaisin maksoivat 75 sole, n. 17 euroa.

Ilmaan lähdettiin ihan mukavasti ja lennolla pilotti aina selitti, minkä kuvion yläpuolella ollaan. Valitettavasti vain ne eläinkuviot näkyivät aika pieninä ja kaikkia en edes löytänyt. Ja kuviin tahtoi aina tulla siiven kannaketta tai pyörää. Paljon kuitenkin kuvia sain ja olihan se elämys nähdä oikea autiomaa ilmasta käsin. Ja lisäksi tämä oli elämäni ensilento pienkoneella. Aivan kuvioiden halki kulkee muuten Pan American Highway, toivottavasti en sitä kuvannut inkojen viivana. Paluumatkalla sain vielä pari kuvaa itse Nazcan kaupungista.


Vielä kentällä.

Pan American Highway.

Nazcan linjoja 1.

Nazcan linjoja 2.

Nazcan linjoja 3.

Nazcan linjoja 4.

Nazcan linjoja 5.

Nazan linjoja 6.

Vuoret keskellä aavikkoa.

Nazcan linjoja 7.

Nazcan linjoja 8.

Nazcan linjoja 9.

Nazcan linjoja 10.

Nazcan linjoja 11.

Autiomaan rajamaita.

Nazcan linjoja 12.

Nazcan linjoja 13.

Lieksalainen ihmettelee.

Nazcan vuoristoa.

Nazca ilmasta 1.

Nazca ilmasta 2.

Nazca ilmasta 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti