***
Viimeisin teksti ja kuvat näkyvät blogissa aina ensimmäisenä. Jos haluat seurata blogia aikajärjestyksessä, klikkaa sivulinkkejä blogin oikeassa laidassa. Kun klikkaat kuvaa, näet sen normaalikoossa (1024 x 768).

lauantai 13. kesäkuuta 2009

13.6. Aamupäivä Tyynellämerellä

En illalla sinne rannalle lähtenytkään, kun alkoi nukuttaa. Pitää nyt saada tämä unirytmi vaihdettua, kohta se alkaakin olla taas kunnossa.

Aamukävelyllä kävin Mirafloresin rannalla, kaikki muut kulkijat siellä olivat hölkkääjiä. Sitten tulin tänne hostelliin aamupalalle ja suihkuun. Katsoin kellosta, että ehdin vielä tutustua johonkin paikkaan Limassa ja valitsin Barrancon. Se on toinen kaupunginosa tästä etelään, kuulemma erikoisesti taiteilijoiden suosima paikka. Otin taksin (keltaiset on virallisia ja turvallisia) ja hinnaksi sovittiin 6 solea eli n 1.40 euroa. Paljon Mirafloresia kauniimpi paikka se Barranco onkin. Keskusta on täynnä siirtomaavallan aikuista arkkitehtuuria. Sitten näin meren ja lähdin siis sinne päin. Lähellä rantaa oli naisvartija juttelemassa korukauppiaan kanssa, kysyin saanko ottaa kuvan ja sopihan se. Sitten tämä vartija halusi kuvata minut sen kauppiaan kanssa. Kiitokseksi ostin jonkin opaaliriipuksen 10 solella (n. 2.20 e). Suunnittelin, että uitan nyt varpaita Tyynessämeressä, mutta sen verran isoja oli pärskeet, että piti jättää se ilo kokematta. Sitten näin lähellä yhden perheen ja pyysin miestä ottamaan minusta kuvia rannalla. Monta hän ottikin ja hyviä. Juttelimme kaikenlaista perheen kanssa ja vaimo oli kuulemma aloittamassa englannin opintoja. Käveltiin yhtä matkaa keskusaukiolle ja siellä otin kuvan tästä perheestä. Annoin korttini ja mies lupasi lähettää sähköpostiosoitteensa. Pitää pitää yhteyttä, oli mukava perhe. Taksilla sitten palasin tänne hostelliin ja nyt seuraavaksi lähden sinne Jerikoon syömään. Sitten iltapäivällä seitsemän tuntia bussissa istumista Nazcaan.


Majakka Mirafloresin rannalla.

Mirafloresin rannikkoa.

Mirafloresin rannikkoa.

Plaza de Barrancas, keskusaukio.

Kukkakatos Plaza de Barrancasilla.

Barrancasin katedraali.

Barrancasin katuja.

Pikkukatu Barrancasissa. Eniten kiinnosti tuo oranssikukkainen puu.

Koulubussi Barrancasin kadulla.

Hieno asuinkatu melkein rannalla.

Korukauppias ja vartijatyttö Barrancasin rannalla.

Hyvin menee mutta menköön.

Tyynenmeren tyrskyjä lähietäisyydeltä.

Barrancasin rantaa.

En lasknut, onko se joka seitsemäs aalto korkeampi.

Lieksalainen Tyynellämerellä, tästä sitä pääsisi soutuveneellä Kiinaan.

Lieksalainen edelleen Tyynellämerellä.

Lieksalainen vieläkin Tyynellämerellä.

Lieksalainen jo lähdössä Tyyneltämereltä.

Perhe Barrancosta; isä on Johnny, äiti Catarina ja poika Juan Carlos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti