***
Viimeisin teksti ja kuvat näkyvät blogissa aina ensimmäisenä. Jos haluat seurata blogia aikajärjestyksessä, klikkaa sivulinkkejä blogin oikeassa laidassa. Kun klikkaat kuvaa, näet sen normaalikoossa (1024 x 768).

perjantai 26. kesäkuuta 2009

25.6. Paracas

Luulin, että Paracas olisi jonkinlainen vihreä keidas autiomaan keskellä, mutta sehän olikin itse autiomaa. Pikkubussilla ajelimme tientapaisia ja välillä pysähdyimme rannoille otamaan kuvia. Olihan ne komeita kallioita, mutta autiomaata olen tällä reissulla nähnyt jo ihan tarpeeksi. Iltapäivällä oli yli tunnin ruokatauko yhdessä ravintolassa, mutta kun oli tankannut jo lähtiessä, istuskelin vain siellä täällä meren rannoilla. Ruuat piti nyt nimittäin maksaa itse. Lopuksi käytiin vielä museossa katselemassa luunpaloja ja esityksiä alueesta, mutta se ei jaksanut kiinnostaa. Hotellissa piti ensiksi päästä suihkuun, kaikki paikat oli sen verran hiekassa ja pölyssä.

Kirjoitan tätä nyt perjantaiaamuna paikallista aikaa ja kymmeneltä lähtee bussi Limaan. Sitä ennen on aamupala ja suihkussa pitää taas käydä. Bussi on Limassa joskus kahden aikoihin ja kone lähtee vasta kahdeksalta, joten katselen vähän pääkaupungin keskustaa. Lento Madridiin kestää 11 1/2 tuntia. Madridissa on vaihto KLM:n koneeseen Amsterdamiin ja sieltä Helsinkiin saavutaan 23.50. Sikainfluenssakammosta huolimatta sisko lupasi ottaa yöksi, sunnuntaiaamuna jatkan varmaan jo Lieksaan.


Tämä muodostelma on nimeltään katedraali.

Tyynenmeren rantaa.

Meren kuohuja toisesta suunnasta.

Lieksan gringo Paracasin rannoilla.

Täällä oli jo oikeaa autiomaata.

Kuohut on vähän toista kuin Pielisellä.

Näitä oli mukava katsella.

Lieksalainen edelleen Paracasissa.

Pelikaani jonottaa vessaan.

Pelikaanit päivälevolla.

Tummat läjät ovat ehkä rakkolevää.

Pelikaaniyhdyskunta.

1 kommentti: